Atelier de creativitate

A trecut ceva vrerme de când nu ne-am mai întâlnit în cadrul unui Atelier de creativitate. Aşa că am decis să întâmpinăm primăvara într-un mod plăcut şi folositor. Vă aşteptăm luni, 25 februarie, în ultima luni din iarnă, la o întâlnire de grup în care vom lucra cu noi înşine pentru a ajuta să înflorească seminţele creativităţii şi dezvoltării personale.

Workshop-ul de creativitate este o întâlnire informală, în cadrul căreia oameni de tot felul, dornici de a ieşi “din cutie”, participă la diverse exerciţii al căror scop este dezvoltarea capacităţilor creative.

Modalităţile de “antrenare” a cretivităţii sunt diverse, stimulatoare  şi  eficiente. Dobândind capacitatea de a gândi dincolo de şabloane, vei descoperi îmbunătăţiri ale vieţii tale cotidiene, de la alegerea meniului pentru cină, până la realizarea taskurilor de serviciu sau îmbunătăţirea vieţii de cuplu.

Înscrierea pe mail este absolut necesară, locurile fiind limitate. Workshop-ul se ţine cu un minim de 5 şi un maxim de 15 participanţi. Vă aşteptăm cu ceai aromat şi voie bună luni, 25 februarie 2013, între orele 19:30 şi 21:30. Detaliile despre locaţie le veţi primi pe mail la înscriere.

Taxa de participare: 30 lei

Mail pentru înscrieri şi detalii: cabinet@lecabinet.ro

This entry was posted in dezvoltare personală. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arata-ne ca esti om: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.