Atelier de discuții despre regresia în viețile anterioare

atelier regresii

Ultima întâlnire din acest an cu scopul de a discuta despre regresia în viețile anterioare și viața dintre vieți va avea loc pe 10 decembrie, la ora 19:00 la Le Cabinet, zona Camera de Comerț-Unirii-bd Mircea Vodă-Nerva Traian.

Ca și în workshop-urile precedente, ne strângem într-un cadru plăcut, călduros, cu ceai aromat și voie bună pentru a discuta despre hipnoza regresivă – regresia în vieți trecute și viața dintre vieți după metoda lui Michael Newton, autorul cărților Călătoria sufltelor și Destinul sufletelor.

În cadrul workshop-ului, Andra Iliaș, terapeutul regresionist de la Le Cabinet vă va povesti despre regresie, despre procedeu și vă va răspunde la întrebări, însă va fi un dialog deschis, în care toată lumea va putea veni cu propriile informații.

Atelierul se ține cu minim 5 persoane și maxim 15, așa că vă invităm să vă înscrieți în prealabil pentru a vă rezerva un loc. Participarea este gratuită, în baza mailului de rezervare.

Rezervări la cabinet@lecabinet.ro

This entry was posted in evenimente, Regresie în vieţile trecute and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arata-ne ca esti om: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.