Practică de specialitate pentru studenții la psihologie

practica psihologicaÎnceputul lunii decembrie ne găsește la Le Cabinet cu o activitate nou-nouță: practică de specialitate pentru studenții la Psihologie.

Știm cât de importantă este practica pe care fiecare student trebuie să o facă în cadrul formării sale ca specialist. Și pentru că vrem să venim în întâmpinarea lor, le oferim studenților nu doar o adeverință pe care să o predea la secretariatul instituției, ci o practică susținută, desfășurată sub forma unor ore de grup, pe parcursul mai multor luni.

În cadrul grupurilor de practică vom lucra și la nivel teoretic, dar mai ales practic, vom analiza cazuri reale și vom crea un climat de dezvoltare personală pentru participanți.

Intenționăm să organizăm două grupe pe săptămână, astfel încât să îi ajutăm pe cei ce din diferite motive nu reușesc să ajungă la unul din workshopurile la care vin în mod curent. Fiecare sesiune de practică durează două ore și 15 minute, echivalentul a 3 ore de curs, și costă 50 lei.

Pentru detalii și înscrieri, vă așteptăm cu mailurile la adresa: cabinet@lecabinet.ro

This entry was posted in dezvoltare personală, pregătire profesională and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arata-ne ca esti om: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.