Sesiune de regresii în viețile anterioare, la Iași

iasi

Știm că distanța poate fi un impediment în rezolvarea unor probleme și atingerea unor scopuri. De aceea am decis să venim în întâmpinarea doritorilor de răspunsuri din zona Moldovei printr-un weekend compact cu sesiuni de regresii ce se vor desfășura la Iași în perioada 11-13 noiembrie 2016.

Metoda folosită pentru regresia în viețile anterioare este cea realizată de Michael Newton, autorul cărților Călătoria Sufletelor, Destinul Sufletelor și Viața dintre Vieți, pe care le puteți găsi și traduse în limba română. Regresiile în viețile anterioare sunt o modalitate terapeutică, de dezvoltare personală, care vă ajută să găsiți răspunsul la anumite întrebări la care nu l-ați găsit încă.

Timp de trei zile, colega noastră, Andra Iliaș, se va afla la Iași pentru a susține sesiuni individuale de regresie pentru toți doritorii. Sesiunile se desfășoară personal, într-un cadru adecvat și durează între două și trei ore. Înaintea regresiei efective, însă, va avea loc o sesiune de cunoaștere de jumătate de oră, care se va desfășura via skype, precedând weekend-ul de la Iași.

Costul unei regresii în viețile anterioare este de 400 lei, iar sesiunea de jumătate de oră este gratuită.

Pentru înscrieri și întrebări, vă rugăm să o contactați direct pe colega noastră, Andra Iliaș, la adresa de mail andra.ilias@lecabinet.ro.

Pe viitor, dacă se vor constitui grupuri de doritori, sesiunile de regresii pot avea loc și în alte orașe ale țării.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top