Regresii în vieţile trecute la Iaşi

 

 

anunt iasi

Update: Deplasarea la Iaşi a fost un succes. 5 sesiuni de regresie care au decurs foarte bine şi care mi-au dat motivaţia pentru a realiza maratoane de regresie în vieţile trecute şi în alte oraşe ale ţării. Aşa că vă stau la dispoziţie pentru a veni oriunde sunt minimum 6 participanţi organizaţi pentru sesiuni individuale de regresie cumulate în două-trei zile.

Pentru că am avut mai multe solicitări din acea parte a ţării, am decis ca la sfârşitul acestei luni să vin la Iaşi pentru o serie de sesiuni individuale de regresie în vieţile trecute. Aşa că în perioada 26-29 septembrie 2013 voi fi prezentă la Iaşi.

Mai sunt disponibile câteva locuri pentru câte o sesiune de 2-3 ore de regresie în vieţie trecute prin intermediul metodei lui Michael Newton, autorul cărţilor Călătoria sufletelor şi Destinul sufletelor.

Pentru cei care nu au citit încă cele două cărţi, vă invit să vă faceţi o primă impresie citind acest articol.

Iar pe cei care sunt interesaţi să primească detalii despre program, oragnizare şi înscrieri, vă invit să îmi scrieţi pe andra.ilias@lecabinet.ro.

This entry was posted in evenimente, Regresie în vieţile trecute and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arata-ne ca esti om: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.