Un an plin la Le Cabinet

2014 a fost un an plin la Le Cabinet. Şi vă mulţumim că ne-aţi fost alături!

Ne place să credem că în fiecare an reuşim să facem mici paşi în dezvoltarea noastră atât ca terapeuţi, cât şi ca echipă şi clinică, oferindu-le astfel clienţilor noştri servicii tot mai performante. Iar 2014 a fost un an plin din acest punct de vedere.

Fie că vorbim de mici completări în decorarea spaţiului în care lucrăm, pentru a-l face cât mai confortabil, de cursurile la care membrii echipei noastre au luat parte sau de completarea gamei de servicii, toate acestea sunt realizări de care ne bucurăm acum, la momentul bilanţului.

Suntem fericiţi să vă anunţăm, astfel, că serviciile noastre terapeutice s-au îmbogăţit în acest an cu terapie Bowen, un mod neinvaziv de a rezolva probleme de sănătate de la o simplă echilibrare a organismului, până la afecţiuni grave.

De asemenea, în afara articolelor de presă scrise de colega noastră, Le Cabinet a avut diverse apariţii în presa scrisă şi online.

Întâlnirile de grup, atât în cadrul proiectului The Group Effect, cât şi workshop-urile dedicate discuţiilor despre regresiile în vieţile anterioare, ne-au ocupat adesea serile şi am primit printre noi oameni minunaţi, dornici de dezvoltare.

Portofoliul Le Cabinet s-a îmbogăţit şi cu categoria de workshop-uri dedicate zonei corporate, pe care dorim să le dezvoltăm şi mai mult pe viitor.

Încheiem deci anul într-o notă pozitivă, cu planuri mari pentru anul ce vine, din care sperăm să ducem la bun sfârşit cât mai multe, şi vă mulţumim că ne-aţi fost alături! Vă invităm să staţi în legătură cu noi şi în continuare, pentru a afla noutăţile, atât pe pagina noastră de facebook, cât şi prin intermediul e-mail-ului cabinet@lecabinet.ro.

LA MULŢI ANI!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top