Terapie Bowen la Le Cabinet

Gama terapiilor alternative este foarte variată și fiecare este eficientă într-un fel sau altul. Terapia Bowen este una din cele mai complexe și eficiente astfel de terapii, iar la Le Cabinet puteți beneficia de rezultatele ei încă de la prima ședință, în funcție de cum reacționează organismul.

Iată ce spun specialiștii despre terapia Bowen:

Tehnica Bowen este o terapie holistică, ce se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru corp. Suntem fiecare în parte individualități unice, deci și afecțiunile de care suferim pot să se manifeste diferit. Există însă un medic care știe exact ce este în neregulă și unde este localizată cauza problemelor – DOCTORUL INTERIOR! Prin aplicarea mișcărilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite locații precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda și începe procesul de vindecare!

Pentru programări la terapeuta noastră, Cristina Iliaș, vă așteptăm cu un mail la cabinet@lecabinet.ro, iar pentru mai multe informații despre această fascinantă terapie, vă invităm să vizitați site-ul oficial al Asociației Bowtech.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top