The beast and the beauty

Vă promiteam la începutul anului mai multe proiecte frumoase pe care urmează să le facem la Le Cabinet. Iată că a vneit momentul şi pentru materializarea primului dintre ele. Vă invităm la atelierul de evoluţie al The Group Effect!

The Beast&The Beauty

Din martie, cabinetul de terapie Le Cabinet va fi gazda unui demers terapeutic prezentat generic The Group Effect. Sub această umbrelă 3 coordonatori specialiști în comunicare și psihoterapeutul Andra Iliaș vor susține ateliere de evoluție personală pentru cei care doresc să-și rezolve anumite probleme, într-un grup de persoane ce împărtășesc aceleași temeri, blocaje sau alte dificultăți emoționale.

Primele ateliere The Group Effect poartă denumirea The Beast&The Beauty și lucrează cu percepția deficitară pe care o avem despre noi și despre propriul corp. Workshopurile sunt organizate în module de câte 8 ședințe și utilizează ca metodă terapeutică exerciții de scriere creativă, desen colectiv, joc de rol și discuții de grup.

Atelierele The Beast&The Beauty tratează cu această bestie hrănită de media și de prejudecățile legate de ceea ce ar trebui să reprezinte valoarea personală și încurajează descoperirea frumuseții ce stă în unicitatea fiecărui individ. Metoda de lucru mizează atât pe expertiza terapeutului și a coordonatorilor grupului, cât și pe aportul pe care îl aduce fiecare membru al grupului prin exemplul său.

Înscrierile pentru următoarele grupe încep pe 1 martie. Atelierele se vor desfășoară o dată pe săptămână, între orele 19.00 și 21.00, și se adresează unui grup format din 10-15 persoane, atât femei, cât și bărbați, dornici să-și îmbunătățească percepția față de propria persoană și relația cu sine.

Mai multe informații despre acest tip de terapie și informații despre modalitatea de înscriere la ateliere găsiți aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top