Doar 21 de zile

De atât este nevoie pentru a face o schimbare în viața ta. Nu, nu este suficient pentru ca schimbarea să fie definitivă, dar sunt acele zile, cele mai grele, de început, moment când ai nevoie de tot suportul de care poți beneficia. Iar noi ne-am gândit să îl oferim tuturor celor care planifică să facă o schimbare importantă în viața lor prin intermediul proiectului „Doar 21 de zile”, realizat sub egida platformei The Group Effect.

Luni, 1 februarie 2016 este prima zi a programului de 21 de zile în care ne vom întâlni zilnic sau după posibilitățile participanților, în cadrul unui grup de susținere, chit că vrei să renunți la zahăr, la pierdutul timpului pe facebook, ori vrei să te apuci de un program de sport, de meditație sau de organizare a cheltuielilor. Acestea sunt doar câteva exemple, dar fiecare dintre voi probabil că are rezoluții pentru 2016, pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții, iar dacă ianuarie nu a fost tocmai luna câștigătoare în a începe acest proces, hai de luni, de pe 1, să o facem împreună.

cover tge21

 

Proiectul „Doar 21 de zile” se adresează tuturor celor care vor să facă o schimbare de comportament și presupune întâlniri zilnice pentru suport și dezvoltare personală în cadrul unui grup, alături de alți doritori de schimbare. Prima și ultima întâlnire vor fi obligatorii și pe parcursul celor 3 săptămâni vor fi necesare un minim de 3 întâlniri săptămânale, astfel încât programul să se poată desfășura cât mai activ, însă noi vom fi prezenți pentru voi în fiecare seară, la sfârșitul unei zile, atunci când îți faci bilanțul activității.

 

Când: 1-21 februarie 2016, de la ora 19:30 la 20:45.

Unde: la Le Cabinet.

Cât: 25 lei/ întâlnire sau  460 lei pentru întregul pachet de 21 de zile.

Detalii și înscrieri: cabinet@lecabinet.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top